Takim me komunitetin shqiptaro-amerikan në shtetin e Indianës.

Gjatë një vizite në shtetin e Indianës, Ambasadorja Faber zhvilloi mjë takim me komunitetin shqiptar që jeton dhe punon në Indianapolis dhe Bloomington. Gjatë takimit, Ambasadorja prezantoi punën e Ambasadës Shqiptare në zhvillimin e lidhjeve me komunitetin shqiptar në Shtetet e Bashkuar

 

Takim në Kelley School of Business

Një dritare e hapur bashkëpunimi mes Kelley School of Business dhe Universitetit të Tiranës Në kuadër të vizitës dy ditore në Indianapolis dhe Bloomington të shtetit të Indianës, ambasadorja Faber vizitoi Universitetin e Indianës (UI), një nga universitetet më të mëdha në Shtetet

 

Qeveria shqiptare shpalli 13 shkurtin ditë zie kombëtare

Qeveria shqiptare shpalli 13 shkurtin ditë zie kombëtare në kujtim të atyre që humbën jetën në tërmetin shkatërrues në Turkiye. Zemrat dhe mendimet tona janë me Qeverinë dhe popullin e Turqisë në këto ditë të vështira.

 

Takim me drejtuesin e fondacionit të Fundjavë Ndryshe z. Arbër Hajdari.

Ambasadorja Faber zhvilloi një takim me drejtuesin e fondacionit të Fundjavë Ndryshe z. Arbër Hajdari. Në takim u shkëmbyen ide e qëndrime të ndryshme mbi vullnetarizmin në SHBA dhe rëndësinë e përfshirjes së të rinjve në punë vullnetare në Shqipëri si pjesë e programeve shkollor

 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Numri i emergjencës: +1 347 241 4434

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00