Njoftim

Të nderuar qytetarë,   Me përmirësimin e shërbimit për pajisjen me Pasaportë Biometrike dhe Kartë ID, siç jeni tashmë në dijeni, jeni ju vetë që caktoni datën dhe orën kur dëshironi/mundeni të paraqiteni në ambasadë/konsullatë.   Në mesazhin elektronik që do të merrni pa

 

Njoftim!

Të nderuar bashkatdhetarë,   Me keqardhje ju njoftojmë se pala britanike për arsye teknike nuk arriti t’i përfundnte procedurat e uljes së avionit. Për këtë arsye fluturimi  çarter i parashikuar për t’u nisur nga Luton Airport për në Tiranë, nesër më datë 29 mars 2020, o

 

Njoftim

Te dashur bashkatdhetare: Bashkelidhur linkut si me poshte eshte lista e pasagjereve qe do te nisen neser per ne Tirane me avion. Ju informojme qe fluturimi do jete neser ne oren 20:00, nga aeroporti i LUTON. Te gjithe personat e listes duhet te paraqiten jo me vone se 3 ore perpara. Takimi do te

 

NJOFTIM!!!

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë shtetasit shqiptarë, se janë duke u marrë masa për kthimin në Shqipëri të qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19.   Min

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00