Bashkëpunimi i universiteteve shqiptare me universitetet holandeze

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Hagë mikpriti delegacionin nga Universiteti i Saxionit në Deventer, Holandë, së bashku me Universitetin Europian të Tiranës, Universitetin Politeknik dhe Universitetin Aleksandër Moisiu në Durrës.

 

Bashkëpunimi për arsimin e lartë dhe më tej është prioriteti kryesor për Samitin BE-BP që do të mbahet javës tjetër në Tiranë.

________________________________________________________________________________________________________________________

 

Glad to welcome a delegation from Saxion University in Deventer, together with European University of Tirana, Polytechnic University of Tirana and Aleksandër Moisiu in Durrës.

Cooperation in higher education and beyond is top priority for next week’s EU-WB summit in Tirana.

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30