Shfaqja e filmave të shkurtër shqiptar në ENFF

Festimet e Festës së Flamurit bashkuan Shqipërinë dhe Kosovën dhe në “Eastern Neighborhood Film Festival në Filmhuis, Hagë.

 

Në Albanian Speaking Gems të ENFF u shfaqën 4 filma të shkurtër nga regjisorë shqiptarë.

Dokumentarë që godasin me mesazhin që përçojnë për të kaluarën dhe të tashmen.

 

Suksese të mëtejshme regjisorëve në prodhimin e filmave të tjerë shqiptar!

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30