Festimet e 28-29 nëntorit 2022

Ashtu siç qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës u bashkuan sot për të përforcuar bashkpunimin midis tyre, më 25 nëntor 2022, me rast të kremtimit të festave të nëntorit, Ambasada e Shqipërisë dhe Kosovës u bashkuan për organizimin e aktivitetit për mbylljen e ekspozitës “Silent Conversation”.

 

Dy artistët tanë të talentuar, Arjeta Mala nga Peja, dhe Eduart Baçe nga Gjirokastra, prezantuan veprat e tyre artistike, të cilat paraqisnin bukur, në harmoni, botën e tyre të brendshme dhe rrugëtimin e jetës së tyre në Kosovë, Shqipëri dhe Holandë.

 

Jemi shumë të lumtur që ky aktivitet kulturor bashkoi artëdashësit nga Shqipëria dhe Kosova, dhe që treguam në prag festash se sa të bashkuar jemi.

 

Në emër të Ambasadës së Shqipërisë në Holandë, i urojmë gjithë shqiptarëve: Gëzuar Festën e Flamurit, një ditë kaq të rëndësishme në historinë e kombit shqiptar!

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30