‘’Event për te promovuar turizmin ne shqipëri’’ 6 shkurt 2019, Hollandë

Takimi i sipërmarrësve në qytetin Wageningen, ditën e merkurë, 6 shkurt 2019, u shoqërua me një vizitë të nivelit të lartë.
Ambasadori i Kosovës, Lirim Greiçevci dhe Ambasadorja e Shqipërisë, Adia Sakiqi, fillimisht u pritën në WUR dhe me mbështetjen e z. Gjin Ceca zhvilluan një takim në Wageningen me sipërmarrësit e qytetit.
Të dy ambasadorët treguan diçka për vendin e tyre, rëndësinë e bujqësisë dhe turizmit, si dhe mundësitë e investimeve për sipërmarrësit holandezë.
Më pas ata diskutuan me sipërmarrësit e Wageningen dhe përfaqësues të WUR, si dhe të institucioneve të ndryshme të qytetit. Në gazetën e muajit mars, do të paraqitet më gjerësisht vizita e tyre.
Gjeni më poshtë për një pjesë të kontributit të tyre në kutinë e “soapbox”.
Faleminderit z. Gjin Ceca për mundësimin e këtyre takimeve kaq interesante!
https://www.wocweb.nl/hoog-bezoek-op-ondernemerscafe/
 

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30