Articles

‘’Ftesë për Samitin e Diasporës II’’ 21 janar 2019, Tiranë

Albanian

Asgjë s'ka si shtëpia jonë, Shqipëria. Ju ftojmë të merrni pjesë në Samitin e Diaspores II, i cili do të zhvillohet në Tiranë nga data 28 shkurt deri ne 2 mars 2019!

‘’Invitation to participate in the Diaspora Summit II’’ 21st January 2019, Tirana

English

There is nothing like home, Albania. We invite you to take part in the Diaspora Summit II, which will take place in Tirana from 28 Febraury until 2nd March 2019.

‘’Conference for Integrity and Anti-Corruption’’ 7th of December 2018, The Hague

English

Today at the ICC's Integrity and Anti-corruption Conference as part of the Week of Integrity held at the premises of the Peace Palace, the Hague, Netherlands.
The Minister for Europe and Foreign Affairs, Etjen Xhafaj addressing his speech at the Peace Palace.

‘’Ftesë për Samitin e Diasporës II’’ 21 janar 2019, Tiranë

Albanian

Asgjë s'ka si shtëpia jonë, Shqipëria. Ju ftojmë të merrni pjesë në Samitin e Diaspores II, i cili do të zhvillohet në Tiranë nga data 28 shkurt deri ne 2 mars 2019!

‘’Conference for Integrity and Anti-Corruption’’ 7th of December 2018, The Hague

English

Today at the ICC's Integrity and Anti-corruption Conference as part of the Week of Integrity held at the premises of the Peace Palace, the Hague, Netherlands.
The Minister for Europe and Foreign Affairs, Etjen Xhafaj addressing his speech at the Peace Palace.

‘’Konferenca për Integritet dhe Anti-Korrupcion ‘’ 7 dhjetor 2018, Haga

Albanian

Sot në Konferencën e Integritetit dhe Anti-Korrupsionit të ICC-së si pjesë e Javës së Integritetit të mbajtur në ambientet e Pallatit të Paqes, Hagë, Holandë.
Ministri për Evropën dhe Punëve të Jashtme, Etjen Xhafaj, duke folur në fjalimin e tij në Pallatin e Paqes:

‘’Event for the Albanian Independence Day with the Polyphonic group ‘Neko Muka’ ‘’ 28th of November 2018, The Hague

English

We wish to our beautiful Albania: Happy Independence Day, with some photos from the event organized by the Embassy of Albania in The Hague in cooperation with the Polyphonic Group from Himara, “Neco Muka”.
Indebted to the Albanian photographer Odeta Mahmutaj.
 

‘’Event për festën e flamurit me grupin polifonik ‘Neco Muka’ ‘’ 28 nëntor 2018, Haga

Albanian

Gëzuar festën e flamurit e bukura Shqipëri, me disa foto nga eventi i organizuar dje nga Ambasada Shqiptare në Hagë në bashkëpunim me grupin polifonik nga Himara "Neco Muka”.
Falenderojmë për fotot të talentuarën Odeta Mhmutaj.
 

‘’Event for the film 'Daybreak' by Gentian Koci'' 9th of November 2018, The Hague

English

Don't miss the show of the movie ‘Dazbreak’ by Gentian Koci this evening in filmhuis / Den Haag. The Dutch premiere of the film under the Eastern Film Festival (ENFF), on the  9th of November, was attended by many Dutch and Albanian Art lovers. Even more interesting was the conversation with Gentianin after the show.
See you today at 19.00 pm in filmhuis / Den Haag.

‘‘ Event për filmin ‘Dita zë fill' të Gentian Kocit'' 9 nëntor 2018, Haga

Albanian

Mos e humbisni shfaqjen e filmit Dita zë fill ( Daybreak) të Gentian Kocit sot në mbrëmje në Filmhuis/Den Haag. Premiera hollandeze e filmit në kuadrin e Festivalit te Fqinjeve Lindorë (ENFF), në datë 9 nëntor, u ndoq nga shume art dashes hollandezë dhe shqiptarë. Edhe më interesante ishte biseda me Gentianin pas shfaqjes.
Shihemi sot në orën 19.00 ne Filmhuis/ Den Haag.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30