Articles

Embassy Services

English

Foreigners who wish to visit Albania should know that:

-          Citizens from the EU have the facility to enter the country with only an ID card;

Investing in Albania

English

Albania, the destination of foreign investments

Albania is a country of great economic potential because of its geographical location, demographics and natural resources.

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacion i investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

 

Bilateral Relations

English

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Marrëdhëniet dypalëshe

 

Marrëdhëniet diplomatike mes Republikës së Shqipërisë dhe Mbretërisë së Vendeve të Ulëta (Hollandë) janë vendosur më 17 nëntor 1970.

 

Vizitat e nivelit të lartë mes Mbretërisë së Vendeve të Ulëta – dhe Republikës së Shqipërisë

 

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Hoge Nieuwstraat 22, 2514 EL The Hague ,
2518 BD The Hague

Tel / Fax

Tel. +31 70 427 2101
Fax. +31 70 427 2083
Nr. i emergjences : +31625275289

E-MAIL

embassy.hague@mfa.gov.al
embalba@xs4all.nl

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:30 - 16:30