Takim i të Ngarkuarit me Punë, znj. Majlinda Dodaj me Ministrin e Jashtëm të Republikës së Kosta Rikës, Sh.T.Z. Manuel GonzàleZ Sanz.

Në Selinë e Ambasadës së Kosta Rikës pranë Selisë së Shenjtë e Ngarkuara me Punë, znj. Majlinda Dodaj u prit në një takim nga Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosta Rikës, Sh.T.Z Manuel González Sanz dhe nga Ambasadori i Kosta Rikës i akredituar pranë Selisë së

 

Takim i të Ngarkuarit me Punë dhe Presidentit të Këshillit Papnor për Kulturën pranë Selisë së Shenjtë, SH.T. Kardinal Gianfranco Ravasi.

Në Ambjentet e Këshillit për Kulturën në Vatikan, më datë 5 korrik 2017, Presidenti i Këshillit Papnor per Kulturën pranë Selinë së Shenjtë, Shkëlqesia e Tij Kardinal Gianfranco Ravasi, priti në një takim të Ngarkuarën me Punë znj. Majlinda Dodaj. Me interesimin dhe të Shkëlq

 

Mesha për solemnitetin e Apostujve të Shenjtë Pietër e Paolo

Me datë 29 qershor 2017 në orën 09:30, takimi i parë publik i Kardinalëve të rinj, në kremtimin e Meshës së kryesuar nga Papa Francesku për solemnitetin e Apostujve të Shenjtë Pietro e Paolo, në Bazilikën e Vatikanit. "Rrëfìmi, Persekutimi dhe Lutja" ishin tre fjalët e Atit të She

 

Koncistori i Zakonshëm Publik për krijimin e Kardinalëve të rinj.

Me datë 28 qershor 2017 në orën 16.00, në Bazilikën e Shën Pjetrit në Vatikan, Papa Francesku kryesoi Koncistorin e Zakonshëm Publik per krijimin e pese Kardinalëve të rinj. Me këto emërime të reja, Kolegji Kardinalor numëron 225 kardinalë, prej të cilëve 121 janë zgjedhës. Kardi

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Via ottaviano 43, Scala B,
interno 3, 00192 Roma, Italia

Tel / Fax

Tel: +39 06 39721599
Fax: +39 06 39038231

E-MAIL

embassy.vatican@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00