Takim me znj. Susan Falatco, Drejtore e Evropës Qendrore dhe Jugore

Zhvilluam konsultimet e fundit me znj. Susan Falatco, në cilësinë e saj si Drejtore e Evropës Qendrore dhe Jugore në Departamentin Amerikan të Shtetit, pasi ajo do të marrë detyrën e saj të radhës në Ambasadën amerikane në Slloveni.
 
Ambasadorja Faber e uroi znj. Falatco për detyrën e saj dhe i shprehu mirënjohjen e thellë për bashkëpunimin e frytshëm dhe vëmendjen e saj ndaj vendit tonë.
Znj. Falatco është një mike e Shqipërisë dhe e Rajonit të Ballkanit Perëndimor.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00