Takim me z. Stephen Reena, Drejtor i Qendrës së Advokimit në Departamentin e Tregtisë

Ambasadorja Floreta Faber zhvilloi një takim në Ambasadë me z. Stephen Reena, Drejtor i Qendrës së Advokimit në Departamentin e Tregtisë si edhe me stafin që mbulon Shqipërinë në Departamentin e Tregtisë.
Ndër të tjera, Qëndra bashkërendon përpjekjet e qeverisë së SHBA-së për të advokuar në mënyrë institucionale kompanitë dhe investitorët amerikanë të cilët janë ofertues dhe pjesëmarrës në tenderat ndërkombëtarë.
Biseda u përqëndrua mbi identifikimin e mundësive të reja të bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve. Palët dakordësuan të nxisin intensifikimin e këtij bashkëpunimi me qëllim rritjen e prezencës së kompanive amerikanë në Shqipëri në fushat tona prioritare si energjia, infrastruktura, turizmi dhe agrikultura.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00