Takim me z. Peter Haas Nd/Sekretarin Kryesor në Byronë e Çështjeve Ekonomike në Departamentin e Shtetit.

Një takim i frytshëm i Ambasadores Faber me z. Peter Haas Nd/Sekretarin Kryesor në Byronë e Çështjeve Ekonomike në Departamentin e Shtetit.
Biseda u përqëndrua mbi rëndësinë e nxitjes së bashkëpunimit ekonomik ndërmjet dy vendeve tona si dhe inkurajimin e një prezence më të madhe të kompanive amerikane në Shqipëri dhe në rajon.
U vu në dukje përmirësimi i mjedisit të biznesit në Shqipëri dhe mundësitë që ofron vendi ynë veçanërisht në sektorët kryesorë si energjia, agrikultura, fusha e teknologjisë së informacionit dhe turizmi.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00