Takim me Ambasadoren e Shteteve të Bashkura të Meksikës në Uashington DC, Martha Barena

Ambasadorja Floreta Faber zhvilloi një takim me Ambasadoren e Shteteve të Bashkura të Meksikës në Uashington DC, Martha Barena.
 
Në takim u ndanë ide dhe mendime mbi mundësitë e intensifikimit të marrëdhënieve diplomatike nëpërmjet zhvillimit të konsultimeve diplomatike ndërmjet dy Ministrive të Punëve të Jashtme, bashkëpunimit ekonomik si edhe nxitjen në fushën e turizmit.
 
Gjithashtu, biseda u përqëndrua në mundësinë e lehtësimit të vizave, një proces për të cilin po punohet intensivisht.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00