Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Qeveria e re e Republikës Shqipërisëwww.kryeministria.al

Edi Rama, Kryeminister

Edi Rama

Niko Peleshi

Zëvendëskryeministër

Niko Peleshi
 

Mimi Kodheli

Ministër i Mbrojtjes

Mimi Kodheli
 

Saimir Tahiri

Ministër i Punëve Brendshme

Saimir Tahiri
 

Ditmir Bushati

Ministër i Punëve Jashtme

Ditmir Bushati
 
 

Klajda Gjosha

Ministër i Integrimit Evropian

Klajda Gjosha
 

Shkëlqim Cani

Ministër i Financave

Shkëlqim Cani
 

Edmond Haxhinasto

Ministër i Transportit dhe Infrastrukturës

Edmond Haxhinasto
 

Eglantina Gjermeni

Ministër i Zhvillimit Urban

 

Eglantina Gjermeni
 
 

Arben Ahmetaj

Ministër i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes

Arben Ahmetaj
 

Lindita Nikolla

Ministër i Arsimit dhe Sportit

Lindita Nikolla
 

Nasip Naço

Ministër i Drejtësisë

Nasip Naço
 

Mirela Kumbaro

Ministër i Kulturës

Mirela Kumbaro
 
 

Blendi Klosi

Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

 
 

Milena Harito

Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike

Milena Harito
 

Ilir Beqaj

Ministër i Shëndetësisë

Ilir Beqaj
 

Damian Gjiknuri

Ministër i Energjisë dhe Industrisë

Damian Gjiknuri
 
 

Lefter Koka

Ministër i Mjedisit

 

 

 

 

Lefter Koka
 

Edmond Panariti

Ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit UjëraveEdmond Panariti

 

Ermonela Felaj

Ministër Shteti për Marrëdhëniet me Parlamentin

 

 
 

Bledi Çuçi

Ministër Shteti për Çështjet VendoreBledi Çuçi

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00