Procedura riatdhesimi!

Të dashur bashkëkombas,
Si më poshtë përcjellim njoftimin për riatdhesimin e qytetarëve shqiptar nga vendet Europiane.
Për çdo pyetje lidhur me këtë procedurë jeni të lutur të kontaktoni në telefon dhe WhatsApp nga ora 8.00 deri në ora 18.00 me oren e Tiranës në numrat e vendosur në dispozicion nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë:

‪+355 4 224 60 00‬
‪+355 69 80 47 619‬
‪+355 69 80 47 625‬
‪+355 69 80 47 633
 
https://www.facebook.com/albanianembassyusa/videos/731969740674854/

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00