Prezantimi i Ambasadores Faber me z. Robert O’Brien

Ambasadorja Faber pati kënaqësinë të prezantohet me z. Robert O’Brien, Këshilltarin e Sigurisë Kombëtare të Presidentit Trump. I uroi z. O’Brien suksese në detyrën e re dhe u shpreh entuziaste në emërimin e tij në këtë detyre. Gjithashtu, Ambasasorja i prezantoi pozicionimin e Shqipërisë si një partnere dhe aleat i ngushtë i SHBA-ve e cila luan rolin e saj ne iniciativat e përbashkëta në ruajtjen e paqes dhe sigurisë.
Më tej, u diskutua mbi mundësi dhe projekte të përbashkëta për të cilat palët u shprehën besimplotë në realizimin e tyre.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00