Njoftim mbi shpërthimin në Houston, Teksas

Sot, më 24 janar, ka ndodhur një shpërthim në Houston, Teksas. Ambasada kontaktoi menjëherë me autoritetet dhe komunitetin shqiptar Arberia Houston  Me keqardhje të thellë për viktimat nga kjo ngjarje, njoftohemi se fatmirësisht nuk ka dëmtime në njërëz nga komuniteti shqiptar.
Deri më tani, një familje shqiptare është e lokalizuar në afërsi të zonës ku ndodhi shpërthimi dhe njoftohemi se ka patur vetëm dëmtime serioze të banesës. Ambasada është në kontakt për vazhdueshëm duke ndjekur situatën.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00