Njoftim mbi procesin e riatdhesimit

Të nderuar qytetarë shqiptarë!

Për informacion mbi procesin e riatdhesimit nga disa qytete europiane, ju lutem klikoni ne linkun e mëposhtëm:

https://www.airalbania.com.al/sq/reparation-information

Për çdo paqartësi lidhur me këtë procedurë jeni të lutur të kontaktoni në telefon dhe WhatsApp nga ora 8.00 deri në ora 18.00 (ora në Tiranë) në numrat e vendosur në dispozicion nga Ministria e  Infrastrukturës dhe Energjisë:

‪+355 4 224 60 00‬

‪+355 69 80 47 619‬

‪+355 69 80 47 625‬

‪+355 69 80 47 633

Ju faleminderit!

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00