Njoftim

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Uashington DC njofton të gjithë shtetasit shqiptarë me banim në SHBA se duke nisur nga dita e sotme e deri në fund të muajit shtator 2017, të gjitha shërbimet konsullore do të kryhen nga Zyra konsullore e RSH në Nju Jork.
Gjatë aplikimeve online në platformën SHKO, ju lutemi tregoni kujdes dhe zgjidhni “Zyrën konsullore të Nju Jorkut”.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00