Nënë Tereza dhe rruga e saj drejt shenjtërimit

Më datë 14 tetor 2016 u zhvillua në Librarinë e Kongresit aktiviteti me temë “Nënë Tereza dhe rruga e saj drejt shenjtërimit”. Ky aktivitet kishte formën e një kumtese në gjuhën shqipe, mbajtur nga biografi i Nënë Terezës, Dom Lush Gjergji.
Kjo veprimtari, e para e llojit të saj e mbajtur në gjuhën shqipe në Librarinë e Kongresit, pati interes të veçantë për publikun, në mes të të cilit kishte si përfaqësues të komunitetit shqiptaro – amerikan të SHBA-së ashtu edhe shtetas amerikanë të interesuar për jetën dhe veprën e Nënë Terezës.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00