Juridiksioni

 Ambasada e Republikës së Shqipërisë njofton se të gjitha shërbimet konsullore për shtetasit që jetojnë në shtetet Nju Jork, Nju Xhersi, Pensilvani, Ohajo,Konektikat, Masaçusets, Miçigan dhe Ilinois kryhen vetëm në zyrën konusllore të RSH në Nju Jork. Për shtetasit shqiptarë që jetojnë në shtetet e tjera të SHBA-së shërbimet konsullore për ta kryhen nga zyra konsullore e Ambasadës së RSH në Uashington.
Për të gjithë shtetasit shqiptarë, kudo që jetojnë në territorin e SHBA- së, prodhimi i pasaportave dhe kartave të identitetit bëhet vetëm në zyrën konusllore të RSH në Nju Jork.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00