Diaspora flet ne Washington D.C

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe kontribuuesit në ngjarjen DiasporaFlet n’Washington D.C. Falënderim i veçantë ambasadores së Shqipërisë në D.C. Floreta Luli-Faber dhe ambasadores së Kosovës në D.C Vlora Citaku për përkrahjen dhe mikpritjen.,
Jane mbledhur shumë të dhëna të vlefshme, të cilat do të na ndihmojnë në dizajnimin dhe zhvillimin e iniciativës Dialogu i Strukturuar për të Drejtat e Diasporës. Ky është vetëm hapi i parë dhe ka ende shumë punë që duhet të bëhet. Urojmë që ky të jetë vetëm fillimi i bashkëpunimit tonë. #Diasporaflet

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00