Articles

Paraqitja e letrave kredenciale

Albanian
Ambasadorja e Republikës Shqipërise Floreta Faber bëri dorëzimin e

Takim i Ministrit Bushati me Sekretarin e Shtetit Kerry

Albanian

Ministri i Punëve Jashtme Ditmir Bushati zhvilloi një

Ri-hapet pas rikonstruksionit Ambasada e R.Sh. ne Uashington

Albanian
një ceremoni veçantë organizuar Uashington me 17

Informacion mbi shërbimin që ofron Zyra Konsullore Nju Jork

Albanian

Informacion mbi shërbimin  ofron Zyra Konsullore Nju 

Juridiksioni

Albanian
 Ambasada e Republikës së Shqipërisë njofton se të gjitha shërbimet konsullore për shtetasit që jetojnë në shtetet Nju Jork, Nju Xhersi, Pensilvani, Ohajo,Konektikat, Masaçusets, Miçigan dhe Ilinois kryhen vetëm në zyrën konusllore të RSH në Nju Jork. Për shtetasit shqiptarë që jetojnë në shtetet e tjera të SHBA-së shërbimet konsullore për ta kryhen nga zyra konsullore e Ambasadës së RSH në Uashington.

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Pages

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00