Articles

CV

Albanian
Znj. Floreta Faber ka lindur Shkodër 19 mars 1968.

ambasada

Albanian

Marrëveshjet dypalëshe

Albanian

1.   Traktati për arbitrazhin, nënshkruar 22.10.1928, hyrë fuqi m

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Marrëdhëniet diplomatike midis Shteteve Bashkuara Amerikës dhe Shqipërisë, u

Pages

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00