Ambasadorja takon Përfaqësuesin e Tregtisë së ShBA-ve Robert Lighthlizer

Ambasadorja Faber zhvilloi një takim të shkurtër me Përfaqësuesin e Tregtisë së ShBA-ve Robert Lighthlizer, i cili sapo ishte kthyer nga udhëtimi i tij në Kinë.
Biseda u përqëndrua në identifikimin e mundësive dhe përpjekjeve për nxitjen e tregtisë ndërmjet ShBA-ve dhe Shqipërisë, duke e ngritur këtë bashkëpunim në një nivel tjetër.
 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00