Ambasada e Shqipërisë zhvillon pritje për diplomatët amerikanë që kanë shërbyer dhe do të shërbejnë në Shqipëri

Ambasada e Shqipërisënë SHBA organizoi një pritje për diplomatët amerikanë kanë shërbyer dhe do shërbejnë Shqipëri. Pritja kishte si qëllim krijimin e kontakteve dhe shkëmbimin e eksperiencave mes diplomatëve amerikanë si dhe prezantimin e tyre me diplomatët shqiptarë akredituar Uashington.

pranishëm pritje ishin dhe ish Ambasadorët Withers dhe Arvizu, cilët shkëmbyen pikëpamjet dhe përvojat e tyre mbi Shqipërinë me diplomatët e rinj amerikanë pritet marrin detyrën Shqipëri javët e ardhshme.

fjalën e saj përshëndetëse Ambasadorja Faber foli për marrëdhëniet e shkëlqyera ekzistojnë mes Shqipërisë dhe SHBA-sëfalënderoi Ambasadorët Withers dhe Arvizu për kontributin e tyre çuarjen përpara këtyre marrëdhënieve, si dhe z. Yadzgerdi për mbështetjen jep vazhdimisht.

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00