Ambasada e Republikës së Shqipërisë organizon “Ditën e dyerve të hapura”

Ambasada e Republikës Shqipërisë, zhvilloi “Ditën e dyerve hapura”, një aktivitet kuishin ftuar merrnin pjesë pjesëtarët e komunitetit shqiptar qëjetojnë dhepunojnë SHBA
fjalën e saj përshëndetëse, Ambasadorja Faber, pasi falënderoi pjesëtarët e komunitetit shqiptar Uashingtonit përgatishmërinë dhe ndihmën e tyre sa i përket mbarëvajtjes aktivitetit, u shpreh se rikonstruksioni godinës historike ku strehohet Ambasada e RSH SHBA u i mundur falë përkushtimit dhe vëmendjes veçantë qeverisë shqiptare, e cila punoi Ambasada shndërrohej një Shtëpi dytë” do ta bënte çdo shqiptar ndiehej krenar për .

këtë veprimtari morën pjesë rreth 170 shqiptarë jetojnë Uashington DC, Merilend, Virxhinia, BaltimorëdheMiçigan 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00