Njoftim

Shprehim keqardhjen që mitingu në Boston dhe Filadelfia të SHBA-së më 7 prill 2019 në përkujtim të përvjetorit të Pavarësisë së Greqisë (25 mars 1821) është keqpërdorur nga grupe nacionaliste për të shpalosur programet e tyre shoviniste me pretendime territoriale për jugun e Shqipërisë.
 
Është e papranueshme që në këtë miting që përkujton një nga ngjarjet më të shënuara në historinë e popullit grek, për të cilën dhe arvanitasit dhanë një kontribut të jashtëzakonshëm, organizatorët e këtij manifestimi lejojnë shfaqjen e qëndrimeve shoviniste që minojnë miqësinë midis dy popujve.
 
Zyra e shtypit të Ambasadës

Postal Address

Embassy of the Republic of Albania
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 15:00