Articles

Informacion mbi shërbimin që ofron Zyra Konsullore Nju Jork

Albanian

Informacion mbi shërbimin  ofron Zyra Konsullore Nju 

Juridiksioni

Albanian
 Ambasada e Republikës së Shqipërisë njofton se të gjitha shërbimet konsullore për shtetasit që jetojnë në shtetet Nju Jork, Nju Xhersi, Pensilvani, Ohajo,Konektikat, Masaçusets, Miçigan dhe Ilinois kryhen vetëm në zyrën konusllore të RSH në Nju Jork. Për shtetasit shqiptarë që jetojnë në shtetet e tjera të SHBA-së shërbimet konsullore për ta kryhen nga zyra konsullore e Ambasadës së RSH në Uashington.

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

3.Shërbimi Konsullor

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Ambasada e Republikës Shqipërisë njofton se gjitha shërbimet

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

CV

Albanian
Znj. Floreta Faber ka lindur Shkodër 19 mars 1968.

ambasada

Albanian

Pages

Postal Address

Embassy of the Republic of Albania
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342
Nr e emergjences: +1 347 241 4434
+ 1 202 758 9526;

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 15:00