Darkë zyrtare në nder të anëtarëve drejtues të AJC

Ambasadorja Faber shtroi një darkë në ambjentet e Ambasadës në nder të anëtarëve drejtues të AJC, të cilët ndodhen në Uashington në kuadër të organizimit të Forumit Global 2019 amerikano-hebre. Darkën e nderuan Kryetari i Komisionit të Jashtëm në Kongresin amerikan Eliot Engel d

 

Festivali i Uorçester

Ambasadorja Faber mori pjesë në një nga eventet më të mëdha artistike që organizon diaspora në SHBA, “Uorcester’s Albanian Festival 2019”. Në fjalën e saj përshëndetëse, Ambasadorja theksoi se Festivali që organizohet ndërmjet anëtarëve të komunitetit shqiptar të vjetër dh

 

Stafet drejtuese të Senatit të Kongresit Amerikan dhe Këshilli i Atlantikut vizitojnë Tiranën

Delegacioni i stafeve drejtuese të Senatit të Kongresit Amerikan dhe Këshillit të Atlantikut (NAC) i kryesuar nga Zv/Presidenti Ekzekutiv i NAC Damon Wilson, përfunduan një vizitë të suksesshme në Tiranë të organizuar nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë ne Uashington DC. Delegaci

 

Takim me z. Stephen Reena, Drejtor i Qendrës së Advokimit në Departamentin e Tregtisë

Ambasadorja Floreta Faber zhvilloi një takim në Ambasadë me z. Stephen Reena, Drejtor i Qendrës së Advokimit në Departamentin e Tregtisë si edhe me stafin që mbulon Shqipërinë në Departamentin e Tregtisë. Ndër të tjera, Qëndra bashkërendon përpjekjet e qeverisë së SHBA-së për t

 

Adresa

Ambasada ne Uashington
2100 S Street, NW
Washington DC 20008

Tel / Fax

Tel.: +1-202-223 4942
Fax: +1-202-628 7342

E-MAIL

embassy.washington@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 15:00