Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Sh.T.Z. Ditmir Bushati në takimin e nivelit të lartë “Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut: Një mjet parandalues në arritjen e paqes dhe zhvillimit të qëndrueshëm”

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati mori pjesë në takimin e nivelit të lartë “Deklarata Universale e të Drejtave të Njeriut: Një mjet parandalues në arritjen e paqes dhe zhvillimit të qëndrueshëm”, i cili u mbajt në selinë e OKB-së. Në fjalën e tij, Minis

 

Fjala e Presidentit të Republikës Sh. T. Z. Ilir Meta, në Sesionin e 73-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

“Zonja Presidente, Shkëlqesi, Zonja dhe zotërinj, Më lejoni së pari që t’iu bashkëngjitem të gjithëve ju, për të përgëzuar e për t’i uruar suksese Zonjës Presidente Espinosa Garcés, duke e siguruar Shkëlqesinë e Saj rreth mbështetjes së plotë të Shqipërisë në detyr

 

Konkluzionet përmbyllëse nga Sh.S.Znj. Besiana Kadare, Përfaqësuese e Përhershme e Republikës së Shqipërisë në OKB, në Eventin Special të Grupit Qëndror të LGBTI në Kombet e Bashkuara në Ditën IDAHOTB

Distinguished panelists, dear participants, I’m honored to have the opportunity today to deliver a few closing remarks on behalf of the UN LGBTI Core Group. I would like to extend our gratitude and appreciation to all those who participated in organizing this event. I would like to thank the mode

 

Misioni i Përhershëm i Republikës së Shqipërisë pranë OKB-së, priti një ngjarje kulturore në nder të Ermonela Jaho, sopranos shqiptare të njohur ndërkombëtarisht

The Permanent Representative of Albania to the United Nations, Ambassador Besiana Kadare, in collaboration with the distinguished photographer Fadil Berisha, organized at the Mission of Albania a cultural event in honor of the internationally acclaimed Albanian Soprano Ermonela Jaho, who is currentl

 

Adresa

Misioni i Përhershëm i Republikës së Shqipërisë në OKB
320 East 79th Street,
New York, N.Y. 10075

Tel / Fax

Tel. +1212 2492059
Fax. 1212 5352917

E-MAIL

mission.newyork@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00