Shërbimet Konsullore Online

TË NDERUAR QYTETARË,

Shërbimet Konsullore Online është një platformë , e cila ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore.

Pasi të klikoni në link-un më poshtë, dhe më pas, duke klikuar mbi secilin nga shërbimet konsullore të listuara, ju do të keni mundësië të informoheni mbi procedurat e çdo shërbimi konsullor, dokumentet e nevojshme, afatet kohore dhe kostot përkatëse.

Gjithashtu, në fund të çdo përshkrimi të shërbimeve konsullore do të gjeni butonin “KLIKO KËTU”, i cili ju mundëson aplikimin direkt online për shërbimin e kërkuar. 

Vëmendje! Për të aplikuar online duhet që më parë të rregjistroheni në portalin qeveritar  e-albania.al.

 

http://punetejashtme.gov.al/sherbimet-konsullore-online/

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00