Shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm online

Të nderuar bashkatdhetarë me banim në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë,
 
Në vijim të udhëzimit të Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme nr. 4469, datë 19 mars 2018, ju njoftojmë se duke filluar nga data 26 mars 2018 shërbimet konsullore ndaj shtetasve tanë do të ofrohen vetëm nëpërmjet aplikimeve online.

I gjithë informacioni i nevojshëm për marrjen e shërbimeve konsullore online ndodhet në adresat e mëposhtme:

http://www.ambasadat.gov.al/…/sh%C3%ABrbimet-konsullore-t%C…
http://www.punetejashtme.gov.al/…/…/consular-services-online
 
Lutemi informohuni paraprakisht mbi procedurën e marrjes së shërbimeve online dhe për çdo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni me email në adresën consular.london@mfa.gov.al.
 
Ju falënderojmë për mirëkuptimin.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00