Samiti i dytë i Diasporës

Të nderuar bashkëatdhetarë,
Me kënaqësi ju njoftojmë se në datat 28 shkurt deri në 2 mars 2019 do të zhvillohet në Shqipëri Samitit i Dytë i Diasporës.
 
Ky aktivitet do të zhvillohet në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën dhe nën kujdesin e vecantë të kryeministrit Edi Rama. 
 
Qëllimi i Samitit është vlerësimi i të gjtiha aktiviteteve dhe angazhimeve të ndërmarra gjatë punimeve të Samitit të Parë të Diasporës, si dhe të krijojë disa struktura të reja që do të koordinojnë dhe ndjekin në vijimësi realizimin e cështjeve që do të ngrihen në Samitin e Dytë. 
 
                                                                                                            Jeni të gjithë të mirëpritur!

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00