Njoftim për dy shërbime të reja konsullore

Të nderuar bashkatdhetarë me banim në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë,
 
Ju njoftojmë se tashmë pranë Shërbimit Konsullor të Ambasadës në Londër ju tashmë mund të merrni dy shërbime të reja:
-Vërtetim i gjendjes gjyqësore
-Vërtetim për vlefshmërinë e lejes së drejtimit të automjetit
 
Këto shërbime nuk mund të ofrohen për momentin nëpërmjet platformës online e-albania.al, por të interesuarit mund ta marrin këtë shërbim duke u paraqitur në Ambasadë çdo të hënë dhe çdo të mërkurë gjatë orarit 09:00-14:00.
 
Ju faleminderit.

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00