Njoftim!

Të nderuar bashkatdhetarë,
 
Ju njoftojmë se gjatë periudhës 5-23 gusht 2019 në Ambasadën e RSH në Londër nuk do të jetë e mundur që të procesohen aplikimet për pasaporta dhe karta identiteti. Gjatë kësaj periudhe ju patjetër që mund të aplikoni online për këto dy shërbime, por caktimi i takimeve në Konsullatë për dhënien e informacionit biometrik, do të bëhet pas përfundimit të kësaj periudhe.
 
Shërbimet e tjera konsullore do të vijojnë normalisht, përfshi këtu edhe shpërndarjen e dokumenteve biometrike të prodhurara.
 
Ju falënderojmë dhe shpresojmë në mirëkuptimin tuaj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00