Ne Akademine Mbreterore Ushtarake Sandhurst

Në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst

Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst, Britaninë e Madhe, 11 dhjetor 2015, u  zhvillua ceremonia e diplomimit officer-kadetëve dhe parada tradicionale e diplomimit. ceremoni marrin pjesë zyrtarë dhe officerë lartë forcave armatosura britanike. Këtë vit ceremoninë e diplomimit ishte Princi Charles.

Mes shumë diplomuarve ishte edhe officer-kadeti Endri Deda nga Shqipëria. Për nder tij, ftuar ceremoni ishin edhe zj. Entela Gjika, e Ngarkuar  me Punë Ambasadën Shqiptare Londër si dhe Atasheu i Mbrojtjes i Shqipërisë Londër, Kolonel Ardian Lulaj. I pranishëm ishte edhe Atasheu Ushtarak i Britanisë Madhe mbuloln Shqipërinë, Nën Kolonel Richard Parry.

Për studiuar Akademinë Mbretërore Ushtarake Britanisë Madhe, përzgjedhurit kalojnë disa testime. Akademia Mbretërore Ushtarake Sandhurst përgatit liderë ardhshëm ushtarak dhe ka një histori 200 vjeçare.

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00