Gezuar Diten e Pavaresise

gjithë bashkëatdhetarëve Britaninë e Madhe dhe Irlandë:

 

Gëzuar 28 Nëntorin, Ditën e Pavarësisë!

 

28 Nëntor 1912 – 28 Nëntor 2015

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00