Ambasadori Qirko takon profesionistët e rinj shqiptar në Britani

Takimi me UKAP

Ambasadori Qirko takon  profesionistët e rinj shqiptar në Britani

Ambasadori i RSH-së në Britani z. Qirjako Qirko ishte dje i ftuar në një takim me Rrjetin e Profesionistëve të Rinjtë shqiptarë në Britaninë e Madhe. Profesionistët shprehën gatishmërinë e tyre për të qenë pjesë e projekteve të përbashkëta mes Ambasadës dhe organizatës së tyre.

Ndërkohë z. Qirjako, falenderoi të pranishmit dhe u shprehu atyre se; ‘ata janë ambasadorët e vërtetë të Shqipërisë, të cilët përfaqësojnë vendin tonë në të gjitha institucionet britanike ku ata punojnë, si në sektorin bankar, universitete, në institucionet e pushtetit lokal, etj’.

Rrjeti i profesionistëve të rinj shqiptar në UK, është themeluar  në vitin 2013 nga një grup të rinjsh dhe ka si qëllim organizimin e eventeve profesionale, kulturore dhe promovimin e Shqipërisë në Britani.

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George\'s Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00