Bashkëpunimi dhe ecuria e projekteve të BERZH në Shqipëri

Në datën 20.09.2017, Ambasadori Qirjako Qirko zhvilloi një takim me përfaqësuesit e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim - Shefin e Zyrës së BERZH në Shqipëri Z. Matteo Colangeli dhe Zv/Drejtorin për Çështjet Politike dhe të Qeverisjes Dr.Oleg Levitin. Gjatë takimit, Z.C

 

Ambasadori Qirko adreson Dhomën e Lordëve të Parlamentit britanik

Me ftesë të Komitetit për Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Dhomën e Lordëve të Parlamentit britanik, në datën 13.09.2017, Ambasadori i RSh-së në Britaninë e Madhe Z.Qirko adresoi në seancën dëgjimore mbi: ‘Beyond Brexit, The UK and the Balkans’. Gjatë zhvillimit të seancës, an

 

Kremtohet 1 vjetori i shenjtërimit dhe 20 vjetori i vdekjes së Shën Nënë Terezës

Në datë 10 shtator 2017 u zhvillua në Kishën e Apostujve të Shenjë, në Pimlico, Londër, një Meshë e Shenjtë për të kremtuar 1 vjetorin e shenjtërimit dhe 20 vjetorin e vdekjes së Shën Nënë Terezës. Kjo  meshë u kremtua nga Arqipeshkvi Smith dhe në të morën pjesë besimtar

 

Krijohet Grupi i ri Parlamentar i miqësisë Shqipëri - BM

Në Westminister House u zhvillua takimi formal për krijimin e Grupit të ri parlamentar të miqësisë, i cili thirret menjëherë pas krijimit të Parlamentit të ri britanik të, krijuar nga rezultati i zgjedhjeve të 8 qershorit. Në sajë të përpjekjeve të deputetit John Grogan, kryetar i k

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
33 St. George's Drive,
London SW1V 4DG

Tel / Fax

Tel: +44(0) 20 7828 8897
Fax.+44 (0) 77 8562 8137
Emergency call:
+44 (0) 75 18662630

E-MAIL

embassy.london@mfa.gov.al
consular.london@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Shërbimi Konsullor:
E hënë, E mërkurë
09:00-14:00
Pasaportat: E marte, E Enjte 09:00-12:00