Njoftim per Festimet e 100 vjetorit te Pavaresise te RSH

Te nderuar bashkeatdhetare nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi qe jetoni dhe punoni ne EBA.

 

Me rastin e 100 vjetorit te Pavaresise s shqiptareve, jeni te lutur te merrni kete ftese elektronike per pjesmarrje ne Festen qe Ambasada organizon ne Abu Dhabi- UAE. Sic e vereni, festimet do t`i kryejme me daten 29 Nentor per faktin sepse parashikohet qe, date 28 nentor 2012, Ambasadori shqiptar , konsideruar normat diplomatike te rastit, do te duhet te shoqeroj ne Festimet zyrtare Ministrin e Jashtem i EBA, Sheikun Abdullah Bin Zayed, i cili ka gjasa te udhetoj drejt RSH me ftese te Autoriteteve me te larta te RSH.

 

Nisur sa me siper, Festa do te organizohet date 29 nentor 2012, Hotel Intercontinental-Abu Dhabi, salla Dar Al Istiqbal, ora 19.30 deri 21.30. Mireardhshi t`a festojme se bashku Festen e gjithe shqiptareve.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Villa no. 2, W48, 10th Street, ,
(Old Karama Road in connection with Al Mawgab Str),
Al Mushrif, Abu Dhabi,
United Arab Emirates. P.O. BOX 62069

Tel / Fax

Tel: 00971-2-6582505
Fax: 00971-2-6582705
Nr. i emergjences: 00971 50 980 7881

E-MAIL


embassy.UAE@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00