Ambasadori

INFORMACION PERSONAL

Emri: ERMAL
Mbiemri: DREDHA
Datëlindja: 15 tetor 1977
Shtetësia: Shqiptar
Statusi: I martuar (2 vajza )
E-mail: ermal.dredha@mfa.gov.al

EKSPERIENCA E PUNЁS

Nëntor 2013- Konsull i Përgjithshëm i Republiksë së Shqipërisë Bari, Itali

Shkurt 2011-Nëntor 2013 Drejtor i Protokollit të Shtetit
Ministria e Punëve të Jashtme

Dhjetor 2010 Shef i Sektorit, Ceremonial, Protokolli i Shtetit
Ministria e Punëve të Jashtme

Shtator 2004 Specialist, Drejtoria e Protokollit të Shtetit
Ministria e Punëve të Jashtme.

Janar - Gusht 2004 Specialist, Drejtoria e Informacionit dhe Teknologjisë
Ministria e Punëve të Jashtme.

2002 – 2003 Asistent personal i Zv.Kryeministrit dhe Ministrit të Punëve të Jashtme.

2000 –2001 Asistent dhe menaxher i përgjithshëm për arkivin e komjuterizuar, duke asistuar në projektet për infrastrukturën dhe ujësjellësin, sponsorizuar nga Kooperacioni Italian
Kooperacioni Italian, Tiranë

Mars 1999 Përkthyes, për grupe e gazetarëve italianë të cilët erdhën në Shqipëri gjatë krizës së Kosovës në vitin 1999

ARSIMI DHE KUALIFIKIMET

1996 -2000 Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja.
Italisht / Anglisht

Shtator –Dhjetor 2000 Instituti i Teknologjisë Informatike, Tiranë.

Gusht –Dhjetor 2003 Kursi Profesional për gjuhën angleze, Toronto, Kanada (Sponsorizuar nga Qeveria kanadeze )

2004 – 2005 Kurs Diplomacie për gjuhën japoneze, histori dhe kulturë Osaka, Japoni. (Sponsorizuar nga MPJ e Japonisë)

2006 – 2007 Shkolla Europiane e Ekonomisë, Londër, Britani e Madhe.

Gjuhët e huaja:

Anglisht – Shumë mirë
Italisht – Shumë mirë
Japoneze – Fillestare
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Villa no. 2, W48, 10th Street, ,
(Old Karama Road in connection with Al Mawgab Str),
Al Mushrif, Abu Dhabi,
United Arab Emirates. P.O. BOX 62069

Tel / Fax

Tel: 00971-2-6582505
Fax: 00971-2-6582705
Nr. i emergjences: 00971 50 980 7881

E-MAIL


embassy.UAE@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00