Vizite ne Zyrat e Dhomes se Industrise se Eskishehirit

Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një vizite dhe takim pune ne Zyrat e Dhomes se Industrise se Eskishehirit ne qytetin e Eskishehirit.
Gjatë bisedës tejet të frytshme dhe miqësore, u ra dakord që te zhvillohej nje webinar edhe me Dhomen e Tregetise dhe Inustrise se Shqiperise per te diskutuar per mundesite e bashkepunimit mes dy vendeve tona.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00