Turqia vend mik, partner strategjik në rajon dhe aleat i çmuar në NATO

Takim i përzemërt me Presidentin Recep Tayyip Erdoğan.
Diskutim i frytshëm mbi hapat konkrete për thellimin e marrëdhënieve shqiptaro-turke në fusha me interes të ndërsjellë, sikundër angazhim për konsolidimin e partneritetit strategjik.
Për ne Turqia është vend mik, partner strategjik në rajon dhe aleat i çmuar në NATO.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences : +90 549 561 19 85

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00