Takim me Zevendesministrin e Kultures dhe te Turizmit te Turqise, z. Serdar Çam.

Më datën 19 nentor 2020, Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një takim me zevendesministrin e Kultures dhe te Turizmit te Turqise, z. Serdar Çam.
Gjatë takimit u fol per mundesite e bashkepunimit dhe perfshirjen e tureve rajonale duke futur edhe Shqiperine nga turoperatoret turq, si dhe  mbeshtetje per trajnimin e punonjesve tane te turizmit, si dhe mundesite qe tregu turistik shqiptar krijon per prezencen e investitoreve strategjike.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00