Takim me perfaqesuesit e DEIK (Bordi per Marredhenie Ekonomike me Jashte i Turqise).

Me daten 19 tetor 2020, Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një takim ne Zyrat Qendrore te DEIK (Bordi per Marredhenie Ekonomike me Jashte i Turqise), me anëtarët e Këshillit të Biznesit Turqi-Shqipëri.
 
Gjatë këtij takimi u disktua për  rritjen e prezencës së bizneseve turke në vendin tonë, si dhe u ra dakord te vjijojne takimet dhe kontaktet per mundesite e rritjes se bashkepunimit ne te ardhmen.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00