Takim me Kryetarin e Asamblese se Madhe Kombetare te Turqise, Prof. Dr. Mustafa Sentop.

Me datën 13 tetor 2020, Ambasadori Kastriot Robo u prit ne Parlamentin turk nga Kryetari i Asamblese se Madhe Kombetare te Turqise Prof. Dr. Mustafa Sentop. 

 

Gjatë kësaj bisede tejet miqësore, u vlerësuan marredheniet shume te mira historike mes dy popujve dhe vendeve tona, marredhenie këto qe shtrihen ne te gjitha fushat. 

 

Po ashtu u disktua mbi bashkepunimin parlamentar dhe rendesine e diplomacise parlamentare, takimeve mes Komisioneve te ndryshme parlamentare, si dhe Grupeve Parlamentare te Miqesise ne te dyja Parlamentet.

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00