Pas ‘Lasgushit’ edhe ‘Migjeni’ niset drejt qiejve të Europës.

 
Avioni tjeter i ‘AIR ALBANIA’, Migjeni,  ka nisur fluturimet drejt qiejve te Europes.  Ai do te fluturoje drejt destinacioneve Romë, Milano dhe Bolonja. Avioni i ri Boeing 737 800, është prodhim i vitit 2016, i cili ka shërbim të standardeve të larta nga trupa shqiptare e stjuartëve, që nga ushqimi në bord dhe deri tek televizori për çdo pasagjer.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences : +90 549 561 19 85

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00