Paraqita letrat kredenciale Presidentit të Republikës Islamike të Iranit otit Hassan Rouhani

Rrugës në kthim nga Teheran ku paraqita letrat kredenciale Presidentit të Republikës Islamike të Iranit zotit Hassan Rouhani dhe pata takim pune me Ministrin e Jashtëm zotin Javad Zarif.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences : +90 549 561 19 85

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00