Njoftim mbi statusin e qëndrimit të të huajve në Turqi gjatë situatës aktuale me Covid-19.

 
Ministria e Jashtme e Turqisë njofton se shtetasit e huaj që ndodhen në Turqi dhe për shkak të situatës aktuale me Covid-19 dhe anullimit të shumë fluturimeve ndërkombëtare; nëse gjatë gjatë kësaj periudhe u mbaron viza apo koha e përkohshme e qëndrimit pa viza, nuk do të penalizohen apo gjobiten. ( pra nga data e mbylljes së kufinjëve deri në normalizimin e situatës.)

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences : +90 549 561 19 85

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00